REVIEWS

Marion van de Coevering

ZZG zorggroep

Manager Communicatie
 
"Stormgevers heeft voor onze medewerkers een fantastisch evenement voor 1.300 personen georganiseerd. Vooraf dachten ze mee over de invulling van het thema en kwamen met verrassende en passende ideeen en goed beargumenteerde adviezen.

Van entertainment, catering en aankleding, tot het inrichten van de locatie, parkeren en veiligheid. Over alles was tot in de kleinste details nagedacht. Op de dag zelf hoefde ik me nergens zorgen over te maken. Alles was tot in de puntjes geregeld.

Stormgevers is een team vol kennis en ervaring waar je op kunt bouwen. Kostenbewust, creatief en meedenkend."

Robert Raupach
Holland Casino
Manager Marketing & Sales
 
"Stormgevers verrast, ontzorgt en zet net dat stapje extra om het project tot een succes te
maken. Mijn go-to partner voor creatieve en uitvoerbare communicatieoplossingen."
 

Mayke Tielemans

Tielemans HR Consultancy
Zelfstandig ondernemer


"De Stormgevers zijn professioneel en flexibel met een verrassend groot aanbod van mogelijkheden voor elk evenement. Energieke heren die out of the box met je meedenken, adequaat handelen en altijd bereikbaar zijn. Ten slotte is de prijs/kwaliteit verhouding optimaal!"

Luuk Holleman

ANAC Groep:Carwash, tanken, karten en

selfstorage
Manager facilitair en vertier
 
"Bij ANAC houden we wel van een lekker feestje op zijn tijd. Wat we daarmee bedoelen hebben ze bij Stormgevers heel goed begrepen.
"

Gerben Post
Algemeen Directeur
Werkis Uitzendbureau


'"Het advies en de organisatie door Stormgevers hebben er voor gezorgd dat onze jaarlijkse Kick-Off een onvergetelijke dag is geworden. Het vertalen van onze wens tot een praktische invulling verliep vlekkeloos."

Michaela Geerlings
Office Manager

Royal Roofing Materials B.V.

"Beste Frank en alle betrokkenen,
 
Langs deze weg wil ik jou en alle betrokkenen complimenteren voor jullie fantastische en professionele bijdrage aan ons zéér geslaagde personeelfeest afgelopen zaterdag!! Alles was tot in de puntjes geregeld. Iedereen heeft ontzettend genoten!
 
Op naar het volgende feest…"