Evenementen

Uw medewerkers, klanten en relaties zijn van onschatbare waarde. Juist met hen moet u écht contact maken. Hoe? Door samen iets geweldigs beleven.

Stormgevers bedenkt, creëert én organiseert een uniek evenement voor u en uw bezoekers. Wij maken onvergetelijke evenementen, voor elk bedrijf, elke instelling en elke organisatie. Wat de aanleiding ook is: personeelsfeest of jubileum, verhuizing of productpresentatie. En alles tot in de puntjes geregeld. EHBO, crowdmanagement, een back-up voor alle technische faciliteiten, catering en eventuele beveiliging. En dan beschikken we ook nog over meer dan 5000 inzetbare vormen van entertainment.

Stormgevers bedenkt een bijzonder thema, maakt een evenement op maat, en zorgt voor een warme en duurzame verbinding tussen u en uw bezoekers.

Concepts

Elk evenement heeft een doel. Bijvoorbeeld: teambuilding. Maar het kan ook complexer: loyaliteit verhogen, verkoop bevorderen of een duurzame verbinding aangaan.

Stormgevers bedenkt, creëert en organiseert een doeltreffend strategisch evenement voor u en uw doelgroep. Wat uw doelstelling ook is. Altijd meetbaar, met gedegen onderzoek naar de juiste methode en een scherpe rapportage over de Return On Investment.

Stormgevers organiseert concepten en evenementen die resultaat boeken.

Stormgevers heeft de ervaring die nodig is om een concept of evenement gedegen te organiseren. Uw klanten enthousiasmeren, verrassen en overdonderen? En zeker weten dat dat ook écht lukt? Laat het gerust aan ons over.